Lees hier de laatste blog van Keuring Service Limburg

 • noodverlichting
  31/12/2019
  Verplichte keuring noodverlichting

  Goed werkende noodverlichting is essentieel voor een veilige omgeving. Als eigenaar van een pand waar veel mensen tegelijk aanwezig zijn is het uw verantwoordelijkheid dat de noodverlichting aan de geldende normen voldoet. Alleen dan weet u zeker dat uw noodverlichting bij een brand of ander noodgeval levens kan redden. Het is daarom verplicht om uw noodverlichting zelf regelmatig te testen en ten minste een keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde keurmeester. Hier leest u meer over deze keuring en waarom deze wettelijk verplicht is.

  Lees meer
 • 03/09/2019
  Laat u uw gereedschap periodiek keuren?

  De cijfers liegen er niet om: per dag raken zo’n 200 personen betrokken bij een bedrijfsongeval. Een gevolg is dat twee derde van hen (tijdelijk) niet meer kan werken. Als ondernemer zijn er verschillende stappen die u kunt ondernemen om bedrijfsongevallen te voorkomen. Eén hiervan is het periodiek laten keuren van uw arbeidsmiddelen.

  Lees meer
 • 03/09/2019
  Houd uw kadaver-opslagsystemen veilig en hygiënisch

  Kadavers van veehouders worden tegenwoordig opgeslagen in een kadaver-opslagsysteem. Hierdoor liggen de kadavers niet meer langs de weg en kunnen veehouders ze op een veiligere en hygiënischere manier aanbieden. En dankzij deze grote gekoelde containers hoeven de kadavers ook maar één keer in de twee weken opgehaald te worden. Waar de veehouder wel rekening mee moet houden, is dat hij de container jaarlijks laat keuren.

  Lees meer

Keuring Service Limburg
Bramertweg 20 
6129 PL Urmond 


KvK: 50064584

Contactgegevens: 

 046 - 433 8209

06 - 19983956

 info@keuringservicelimburg.nl

     Privacyverklaring

Openingstijden: 

Maandag - Zaterdag 08:00 - 20:00

Zondag Gesloten

Kies voor bedrijfsveiligheid. Kies voor de periodieke keuring van Keuring Service Limburg.