Lees hier de laatste blog van Keuring Service Limburg

 • 07/12/2020
  De keuringsdiensten van Keuring Service Limburg

  Wat voor bedrijf u ook heeft, regelmatige inspecties zijn noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw apparatuur voldoet aan alle wettelijke richtlijnen. Alleen zo kan u namelijk een veilige werkomgeving garanderen. Gewoonlijk vindt de keuring jaarlijks plaats, maar soms wordt aangeraden om dit vaker te doen – bijvoorbeeld als de apparatuur zeer veel gebruikt wordt, de gebruikers minder deskundig zijn of de uitslag van de vorige keuring hier aanleiding toe gaf. Keuring Service Limburg biedt verschillende keuringsdiensten aan volgens de relevante normen. Hier leest u er meer over!

  Lees meer
 • 22/06/2020
  Inspectie van klimmaterieel voor veiligheid en een langere levensduur

  Klimmaterieel, zoals trappen, ladders en rolsteigers, is onmisbaar voor veel werkzaamheden, maar werken op hoogte brengt ook gevaren met zich mee. Om de kans op ongevallen op de werkvloer de verkleinen is het dan ook noodzakelijk om uw klimmaterieel regelmatig te laten inspecteren. Zo weet u zeker dat u altijd gebruikmaakt van aantoonbaar goed onderhouden materieel. Keuring Service Limburg vertelt u graag meer over de periodieke inspecties en staat klaar om bij uw bedrijf in Urmond of omgeving langs te komen.

  Lees meer
 • noodverlichting
  31/12/2019
  Verplichte keuring noodverlichting

  Goed werkende noodverlichting is essentieel voor een veilige omgeving. Als eigenaar van een pand waar veel mensen tegelijk aanwezig zijn is het uw verantwoordelijkheid dat de noodverlichting aan de geldende normen voldoet. Alleen dan weet u zeker dat uw noodverlichting bij een brand of ander noodgeval levens kan redden. Het is daarom verplicht om uw noodverlichting zelf regelmatig te testen en ten minste een keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde keurmeester. Hier leest u meer over deze keuring en waarom deze wettelijk verplicht is.

  Lees meer
 • 03/09/2019
  Laat u uw gereedschap periodiek keuren?

  De cijfers liegen er niet om: per dag raken zo’n 200 personen betrokken bij een bedrijfsongeval. Een gevolg is dat twee derde van hen (tijdelijk) niet meer kan werken. Als ondernemer zijn er verschillende stappen die u kunt ondernemen om bedrijfsongevallen te voorkomen. Eén hiervan is het periodiek laten keuren van uw arbeidsmiddelen.

  Lees meer
 • 03/09/2019
  Houd uw kadaver-opslagsystemen veilig en hygiënisch

  Kadavers van veehouders worden tegenwoordig opgeslagen in een kadaver-opslagsysteem. Hierdoor liggen de kadavers niet meer langs de weg en kunnen veehouders ze op een veiligere en hygiënischere manier aanbieden. En dankzij deze grote gekoelde containers hoeven de kadavers ook maar één keer in de twee weken opgehaald te worden. Waar de veehouder wel rekening mee moet houden, is dat hij de container jaarlijks laat keuren.

  Lees meer

Keuring Service Limburg
Odalaan 64 
6129 HZ Urmond 


KvK: 50064584

Contactgegevens: 

 046 - 433 8209

06 - 19983956

 info@keuringservicelimburg.nl

     Privacyverklaring

Openingstijden: 

Maandag - Zaterdag 08:00 - 20:00

Zondag Gesloten

Kies voor bedrijfsveiligheid. Kies voor de periodieke keuring van Keuring Service Limburg.